英语
当前位置:继教网首页 >> 学科频道 >> 英语 >> 试题集锦 >> 查看文章
外研版英语必修1 Module 4SectionⅡ速效提能演练练习题及答案
  发布者:学科专家   来源:新课标第一网  发布时间:2012-09-18

 

 

 

.词汇知识

1s____________(n.) a set of questions you ask many people to find out their opinions.

答案:survey

2b____________ (v.) make someone feel slightly worried.

答案:bother

3a____________(v.)move towards or nearer to someone or something.

答案:approach

4____________(adj.)有吸引力的,吸引人的____________(n.)吸引;吸引人的事物____________(v.)吸引

答案:attractiveattractionattract

5____________(adj.)幸运的;吉祥的____________(反义词)不幸的;倒霉的

答案:fortunateunfortunate

6____________(n.)建筑____________(n.)建筑师

答案:architecturearchitect

.重点短语

1.渴望;极缺乏________________

答案:starve for

2.修建________________

答案:put up

3.用某事烦扰某人________________

答案:bother sb.with sth.

 

4approach sth.________________

答案:靠近;接近;快到

5starve to death________________

答案:饿死

6put off________________

答案:延期

.必背句型

1.自从上次我们见面以来已经六年了。

________________ six years ________ we last saw each other.

答案:It’s beensince

2.这是我第一次参观你的家乡。

And ________________ the first time I ________________ your hometown.

答案:this ishave visited

3.那是个美丽怡人的岛屿,上面有一些有趣的建筑。

It’s a gorgeous island ________ some really interesting architecture.

答案:with

4.我喜欢城市,但有时候我需要到乡下去躲避城市的噪音。

I love citiesbut there are ________________ I need to get out into the countryside and get away from the noise.

答案:times when

 

 

 

 
  相关评论 点击数:731     评论数:0    
   发表评论: (评论字数不能超过200字!)
 
验证码: